snygg frilla va

image112
sån blir man när man är nyduschad.........

hej

Hoppas påsken varit bra och att ni inte ätit för mkt godis och annan god mat. vi har haft det trevligt och är just nu hemkomna från hjo där vi varit på besök hos en av mathais kompisar från jobbet som har ett hus där.

På hemvägen väldigt halt så vi tog det väldigt försiktigt!

På bifogad bild har isac på sig mina gamla byxor från polarn och pyret som är 28 år gamla men ser ut som nya än snacka om kvalité!

image110

Hej hopp i kylan

Vad kallt det blivit å en massa eländig snö nu såhär inför påsk inte kul! Idag har Isac och jag städat inför påsken, sen var vi ute på promenad med Osacr å hans mamma igen. det var fullproppat med folk på caféet redan då kl 10. Men vi hade tur som fick plats.

image109

Vad gör du för nåt intressant Rikki?

flera söta påskkärringsbilder

image106image107
image108

GLAD PÅSK

Önskar vi er alla med mkt god mat, ägg och godis!

image105

en händelserik helg

i helgen har en kompis från lund varit på besök och vi har haft så trevlig. hunnit med både a6 och stan och babysim. isac har sovit elelr legat förnöjsam i sin vagn hela tiden.

ikväll blev det sedan lite bus med hunden som ni kan se på bilderna.

image102

image104


Storrengöring!

Idag var det nåt som hände efetr maten så Isac kräktes upp allting och över hela mig, sig och sitt babygym så det blev till att skrubbas ren i duschen. Tur jag kom på att man kan använda gummimattan så att lilleman inte halkar, jättebra ju!

image101

Isac liknar en murkla eller hur?

Ha ha

image100

8 MÅNADER IDAG

Vi var först på bvc sen var vi i Hok hos Anna.Brita och Ulf och åt lunch som v ar så trevligt så.

Nu ikväll ska vi bara vara hemma och mysa lite och leka. Trist väder ute så en promenad ikväll blir det nog inte. Vi får ha kul inne istället.

Hej svejsimage99

BESÖK I VÅR HUVUDSTAD

Igår var vi i stockholm hela dan, det var regn och trist hela dan men det var kul att komma ut lite. vi gick en sväng i gamla stan och i stan och så hann vi med att äta lite god mat med.

imorn fyller lilleman 8 månader så ska vi till bvc med för kontroll....image97

image98

tjolahopp

besök i Gällstad

Vi har varit i gällstad idag på lager 157 jag å en kompis å Isac förstås. Hittade inget speciellt bara ett par skor och ett par leggings.

Vi åt mat och fikade där så det var en trevlig dag. Isac var som vanligt hur go som helst och sprattlade förnöjsamt i vagnen.

I morn är det babysim igen...

image95


Hej svejs

vi har hunnit med en hel del sista veckan. isac åter ju penicillin för sin öroninflammation men jag tycker han verkar ha ont än fast han ätit hela kuren, men sover iaf på nätterna.

Vi har uppvaktat en kompis på 2 årsdagen idag, lunchat på stan med en kompis och varit ute på långpromenad.

Imorn åker vi hem från mormor och morfar igen och då blir det ett litet besök hos farmor på vägen hem.

image94

man blir trött när man inte är riktigt kry

RSS 2.0