Valborgsfirande

Isac tyckte om kören idag på tv som sjöng in våren han tittade intressant på studenterna =)

Annars är vi rätt krassliga ännu med snuva, hosta och förkylningar. Magen ger inte riktigt med sig den heller tyvärr.

vi går väl en runda till elden iaf idag och kollar sen blir det nog att vara hemmavid och vila mest.

image128

Spegelgarderoben är jättekul!

frukost på ikea

blev det idag med en kompis, det var jättelugnt och skönt där inne så tidigt på morgonen bara ett 10-tal personer där då.........

image127

oj så trött jag blev efter maten................

vilket väder




image126
 
har varit ute hela dan i solen gått en runda, träffat en kompis och fixat i trädgården............

nya fina skor

har vi köpt till isac idag aningens förs stora men ja han växer väl i dem rätt snabbt. höga fina och stadiga i vitt skinn så söta. men han tyckte det var rätt ovant att ha dem på sig och ville nog helst sparka av dem men eftersom de är höga sitter de på rätt bra!

image124

image125

Vårlek

Det har varit underbart väder ute idag så vi har passat på att vara ute och isac har lekt på en filt tills han blev trött å somnade.

image123

9 månader

Oj vad tiden går lilleman fyllde hela 9 månader i lördags och av mormor och morfar fick han en röd fin pottstol. Han har redan fattat vad man ska göra i den!

image122

kALMARBESÖK

får vi snart som stannar i helgen. annars har vi varit lite på coop å handlat idag sen var vi även på öppna förskolan en sväng i morse. inte så kul eftersom isac sov nästan hela tiden fanns inte så mkt att göra då för mig.....

image121

isac kollar ut från hotellet i Warszawa

Vilken min........

Vi busade lite och så blev det lite skojiga bilder med en söt blåbärsmössa på.......

image119

image120

Första vårleken ute idag

Solen tittade fram vid lunchtid då satte vi oss ute på altanen och njöt av solen, vi fikade lite, kollade lite på datorn och sen satt vi bara och myste.
image117

NU ÄR VI HEMMA IGEN

det har varit jättekul i plen och isac har varit snäll å go som vanligt, sov mest hela flygresan och även på dagarna i vagnen.

vi är trötta idag för vi kom inte hem till tenhult förrän kl halv 3 i morse.

vi gjorde allt möjligt i warszawa, tittade på fina byggnader, fikade ute och handlade lite fint. fast det var rätt dyrt nästan som hemma och en del t o m dyrare men det var kul att komma bort ju.

hej svejs

image115

image116

warzsawa nästa.......

imorn beger vi oss hemåt tenhult igen kursen är slut för denna gång och så beger vi oss på en liten semeter till polen i 4 dagar. ska bli kul.  lilleman var svårsövd i dag men nu sover han gott i sin säng. det känns att det numera är vår i luften.

hej svejs

image114

RSS 2.0